It`s not okey

Don´t trust any one, they will hurt you.
Do never hope, it will let you down.
Do never let any one to close, they will break your heart!  


Imorgon är det Nyårsafton och jag tror att det kommer bli en bra dag. Idag hade jag tänkt göra lite hårinpackning och sådant. Jag får bortse från att jag inte mår allt för bra för jag tänker inte sitta hemma på nyårsafton!
idag är det en vecka sedan jag satt på hästryggen sist. förstår inte hur man ska kunna klara sig utan det.

2010 kommer bli det året då jag går ut skolan. jag ska ut i den stora sjuka världen vi lever i. Jag ska stå på egna ben. Bli vuxen! Jag kommer att tappa många vänner under detta året. Vi glider isär när vi nu inte ser varandra i skolan. En del flyttar för att plugga eller kanske jobba, en del kanske bara för att ut på nya äventyr, se världen.
men jag kommer också få uppleva min baldag som jag sett fram emot så länge. Även den dagen då jag tar studenten. Efter den dagen öppnar sig den nya världen framför oss studenter.

puss&kram /S

Simon Says

GÅRDAGENS INLÄGG SOM JAG RÅKADE SKRIVA PÅ FEL BLOGG ! :)

and I never forget, nobody knows, nobody knows where we are now
and I never forget, nobody knows, nobody knows who we are now



då var det söndag, jag älskar söndagar! jag har gått runt i min nya rosa hello kitty pyjamas hela dagen. bara gjort vad jag känner för i stort sett. kollat på lite film, bakat och fixat lite i rummet och så.
Det är jullov nu med och jag tror faktiskt att vi kommer få en fin vit jul i år! jag har en sån dära skön känsla i magen ett denna julen kommer bli bra! jag ser fram emot att ha hela familjen hemma för ett litet tag.
mina första riktiga lediga dagar ska jag tillbringa i stallet, oväntat va. men har faktiskt varit där väldigt lite på senaste tiden, efter preria åkte.

i torsdags var det julavslutningsfest som jag tycker blev väldigt bra. även sista skoldagen blev bra med lekar, julklappsutdelning och pizza med klassen!

sen att det finns folk som inte tar sitt ansvar i det hela är inte mitt bekymmer och jag tänker inte lägga energi på det heller för snart är det jul och jag ska vara glad! :)

puss&kram /s

fairytale of new york

utanför ligger ett vitt glittrande täcke av snö! bara tre dagar kvar till jul och inatt kommer min saknade syster hem. Idag har jag tillbringat i stort sett hela dagen i stallet. Red tre hästar, först Madeira sedan Mirre och sist hoppade jag med Bologna. Det var en utanför Eneryda som frågade om jag ville hjälpa henne med hennes hästar. jag skulle fundera på det men måste säga att jag tycker det låter lockande. Det är ju lite närmare hem och så.

imorgon ska jag till stallet igen, får se hur många som behöver motioneras då.

puss&kram /S

Tredje advent

idag är det tredje advent och nyss föll det några snöflingor från himmeln. Jag ska snart åka till stallet och fixa det sista innan julshowen och vid tre smäller det :)
igår var det Granada, trevligt!

/S


this is how I feel

You don't seem to know
Or seem to care
What your heart is for


I hate the world today

vad ska man med vänner till?
man duger ändå aldrig som man är! alltid är något fel. det spelar ingen roll vad man gör eller säger. aldrig passar det! jag tycker inte att det är konstigt att man inte orkar gå runt och vara glad om dagarna. det spelar ingen roll hur mycket man försöker. hur mycket man försöker att vara glad. det spelar ingen roll, det duger ändå inte!




I hate the world today
You're so good to me
I know but I can't change
Tried to tell you
But you look at me like maybe
I'm an angel underneath
Innocent and sweet
Yesterday I cried
Must have been relieved to see
The softer side
I can understand how you'd be so confused
I don't envy you
I'm a little bit of everything
All rolled into one

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

So take me as I am
This may mean
You'll have to be a stronger man
Rest assured that
When I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change
And today won't mean a thing

Just when you think, you got me figured out
The season's already changing
I think it's cool, you do what you do
And don't try to save me

I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way


This time I blame you

Fronta med ett leende, det är det som syns som räknas..

Nu är min praktik på Lindex över! igår hade jag min sista dag eftersom idag och imorgon är det genrep inför lucia och på fredag är det dags för "uppträdandet". Insåg idag att jag inte kan alla låttexterna så det är nog dags att jag övar lite på dem ikväll. Det är ju inget avsnitt av Grey's ikväll så jag lär ha tid till det. Hur ska jag klara mig utan Grey's till efter nyår?
Men måste säga att det är skönt att vara tillbaka i skolan. Där har man i stort sett alla vänner samlade och jag känner någon sorts trygghet där.
på kvällen imorgon är det lussevaka också! fint med luciatåget på morgonen därefter. stackars pappa ska gå upp vid halv fem på morgonen och köra och hämta mig innan han ska till jobbet. men går man i trean så gör man och bosätter man sig i eneryda (ödemarken) så får man skylla sig själv. haha!

I söndags åkte Preria också. Alla hästar jag hjälper till med bara försvinner! saknar henne mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

nu är det typ två veckor till jul med ju :) längtar faktiskt rätt mycket detta året. Det blir väl så nu när båda syskonen har flyttat och man saknar dem en del och man vet ju att de kommer hem vid jul!

nehe, dags att slå in lite julklappar kanske.

Puss&kram / S

would that be good enough


första december idag och första rutan på chokladkalendern är öppnad.
praktiken rullar på ganska bra nu. man kan säga att jag har ca en vecka kvar med eftersom det är luciaträning och grejer 3 dagar nästa vecka. fick besök idag också, av Mariella! man ser ju nästan ingen av sina vänner under praktiken.
sen blev det stallet idag efter praktiken. hade Bologna idag men red faktiskt inte utan longerade eftersom hon har en blodblåsa eller liknande i munnen. så kom hem i hyfsad tid i dag i alla fall.
på lördag blir det balders, ska starta något nytt där eller något. 18+. blir nog bra! ska fixa med lite bilder nu innan jag lägger mig tänkte jag.
köpte nyårsklänning idag med, 105 kr!

puss&kram /S

RSS 2.0