Ljuset i advent


idag tände jag det första av de fyra ljusen. Julen närmar sig! på tal om det så var det julskyltning i Älmhult idag och jag hjälpte till på ponnyridningen som stallet hade ordnat. det är mysigt att se alla småbarn stå där med glittrande ögon och vänta på sin tur. men en del har mycket att berätta under turen också! som en flicka som berättade att hon skrittar, travar, galopperar själv så att hon kan ju allt som har med hästar att göra.
sen begav jag mig till stallet för att öva inför julshowen. det var lite kaos ett tag, hur ska detta gå!

imorgon är det dags för praktikvecka nummer 4. bara denna och en vecka till och sen är praktiken över. ska bli riktigt skönt! sen väntar en vecka i skolan och sedan är det jullov. greaaat

nåja, nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan blir det nog min sköna säng.

puss&kram/s

make a wish

önska dig något, men våga inte hoppas på att din dröm blir din verklighet. dina drömmar kommer alltid att förbli just det. drömmar


något helt otroligt hände idag. jag fick sluta tidigare från praktiken! wohoo. trodde aldrig att det skulle inträffa. Så jag körde till stallet och red först Salle och fixade klart honom och Prellan, sedan red jag Madeira och Simson innan det var dags för lektíon där jag red Killian(flodhästen,betongväggen,fettot). så kan man också kalla honom.
imorgon är det fredag, underbart! ska bli riktigt fint med helg. Har i alla fall inget planerat inför morgondagen men hade varit mysigt med lite sällskap och en film eller så. men men, sån tur har jag inte.

dags att hoppa in i duschen nu i alla fall. sedan blir det nog sängen. drömmer helt konstiga saker nu och vaknar typ 100 gånger under natten. usch

 Puss&kram /S

Make my wish come true

.. all i want for Christmas is you!


julkänslan har faktiskt börjat leta sig fram bakom allt mitt längtande efter sommar och värme. Julmusiken klingar i högtalarna på Lindex om dagarna vilket troligen har bidragit till denna känslan. Halva praktiken är i alla fall avklarad tror jag, vilket jag tycker är ganska skönt.
och tro det eller ej men jag tog ledigt från hästarna idag! jag ska ta och fixa lite med skolarbete och rummet och lite sådant hade jag tänkt. blir inget stall imorgon heller. funderar dock på om jag skulle hjälpa till på ponnyridningen på julskyltningen i helgen.
är sugen på att kolla på bio i helgen med! fast på lördag ska jag ju få min överraskning som jag fick i födelsedagspresent! Spännande! har ju en till liggandes av Emma och Mella. när kommer den flickor?!

funderat varför jag alltid fäster mig vid fel personer och djur! alla hästar som jag har haft hand om eller tyckt om har sålts, avlivats eller något. personerna ska vi inte bara tala om...

I just want you for my own.


/puss&kram


lill-lördag

God kväll!

skönt att ha en dag ledigt från stallets alla måsten. jag har knappt tid att gå på toa och att äta, det är stressa som gäller 24/7. semester? ja tack!
jag har kommit fram till att det här med att jobba i klädesbutik är nog inte min grej, bara när det gäller att ordna och ändra om och så i sånna fall.

Igår gjorde jag värsta fyndet! hittade en jättefin stor typ kofta i mammas garderob och det visade sig sen att mormor hade gjort den till henne när mamma var 15 år ungefär. så den jag har haft på mig idag, gillar den skarpt!
har även klippt mig idag ( ett ont måste ). önskar att håret aldrig blev slitet och att man bara behövde klippa sig om man skulle ändra frilla eller så. men behövde inte ta så mycket faktiskt, även om det var 6 månader sen jag klippte mig sist. Jag vårdar mitt hår som om det vore mitt barn ;) nästan..

ikväll ska jag såklart krypa upp i soffan vid nio och kolla på Grey's tillsammans med mamma. det är verkligen ett måste!

puss&kram /S

short

livet är för kort för att gå runt och vara sur eller ledsen! don´t worry, be happy
/S


RSS 2.0