27 November

Det är inte bra för mig att sitta hemma en hel helg, tänker för mycket då! Har dock ingen att ventilera det här med. Jag vet lösningen på hela problemet men frågan är om man ändå alltid kommer tillbaka till det här?
För min del känner jag att jag har vuxit till mig, när man var mindre så var man ingen ängel i vissa sammanhang vad gäller vänskap, tillit osv. Men nu, jag fyller 20 till nästa höst och man börjar väl ändå inse vad som är värt något i livet. Vänskap till exempel, jag tycker det är så tråkigt när folk sitter och säger saker till och sedan visar den totala motsatsen. De vänder kappan efter vinden, säger det som passar för stunden.
Hur ska man kunna lita på folk? vill de inte att andra ska se dem som bra personer? Det vill i alla fall jag! jag kan inte ändra på det som har varit men jag kan se till att i framtiden göra rätt för mig vad gäller detta. Skvaller och skitsnack, visst det är underhållande. Men jag låter hellre bli att snacka skit och är en bra vän och att folk kommer ihåg mig som en bra person än att mina vänner växer upp och inser vilken skit jag är.
samtidigt är det svårt, man sållar bland de personer man berättar personliga saker för men ibland är rinner det över ändå och man råkar berätta för fel person. man lär sig under tiden vilka man ska prata med eller inte. Jag känner mer och mer att jag börjar prata med mamma istället för vänner, hon förstår och hon är väldigt lik mig i bland.

Nu ropar sängen. Godnatt /S


17 November


Min lediga dag, underbar!
Har tillbringat största delen av dagen hemma, framför tvn, datan och lite så. Sen blev det att köra till stallet, borsta, på med sadel och träns fort som F*N. Jag kom på att båda ridhusen var upptagna hela kvällen så blev att rida effektivt. Madeira börjar fixa detta med höger galopp och att forma sig i kroppen nu. Mycket lösgörande övningar ligger bakom detta!
Har anmält oss till KM som är på lördag men verkar vara dåligt med deltagare så får väl se hur det blir med den saken.
Nu en runda i duschen innan det är dags för veckans avsnitt utav Grey´s.

/ pussoch kram S

16 November

Ibland undrar man verkligen; när är det min tur?! vad gör jag för fel?

Långa och intensiva dagar är det som gäller nu. Imorgon är jag i alla fall ledig. Folk är sjuka till höger och vänster så då får jag hopppa in och ha lektioner, vilket är väldigt kul!
Igår till exempel, började jag 7.15, hade fullt upp tills jag slutade 15.15, sedan var det bort till Maddis och slänga in hästarna och sedan tillbaka till Bockatorp vid 15.45 och "jobba extra", hade lektioner till 18.30 och då var det dags för US- möte, därefter var det dags att bort till Maddis igen för att mocka och vid strax innan nio fick jag bege mig hemmåt. Lagom sleten idag!
I helgen väntar utgång :) kanske min otur kan vända?

/ pussochkram

Just the way you are

Just the way you are - En mycket bra låt! :)

Har varit ledig idag, riktigt skönt. Dock fick jag ändå ingen direkt sovmorgon. Vid halv nio körde jag till stallet för att släppa ut hästarna och mocka åt Maddis. Efter det var det möte på AF, yey! Sen träffade jag Mariella, allt för längensen vi sågs. Det blev lunch på IKEA och en massa prat. SAKNAR. Sen tog jag bilen och Emma held och for till Bockaorp. Det har anlänt två nya ponnyer, båda skimmlar och kanonsöta. Men idag var det Sandy som skulle ridas lite eftersom jag ska ha henne på dressyrclinic imorgon vilket kommer gå oerhört dåligt med tanke på hur stel och sur hon var idag! Grrr. När hon var klar var det bort till nästa stall och ta ut Maddis på sin motion. Det fick bli hoppning och oj vilka språng hon fick till ibland. Tror minsan att hon siktade mot stjärnorna !

Idag har jag haft körkort i ett år, en anledning att fira idag! ;)

/ Pussochkram, S

Life is to short

Åh vad detta är illa! snart en hel månad sen jag skrev sist. Finns bara en anledning, det är allt för få timmar på ett dygn. Jag skulle nog i alla fall behöva 30 timmar i alla fall.
Mina dagar ser ut såhär:
mån/tis/fre börjar 7.15 till 15.15 (men brukar alltid bli lite längre)
bort till nästa stall och ta hand om Madeira.
kommer hem mellan 18-19
äta, duscha, data, sängen.
mycket mer hinner jag inte med. Onsdagar brukar jag vara ledig! men då är det tandläkarbesök, möte på AF eller något annat. Men jag trivs sååååå bra med hur jag har det nu ändå! jag tycker det är riktigt roligt att ha praktik på ridskolan. Har haft hand om lite ridlektioner och teori, jätteroligt! Snart är det bara en månad kvar på prakiken och jag vill bara att vi ska stoppa tiden så att jag får vara kvar där.
Madeira och jag ska tävla nästa helg, spännande! än har jag bara anmält mig till en Miniklass men får se om det blir något mer. Hon har inte riktigt fattat galoppen än ;)

Förra helgen var jag med mor och far uppe hos Hanna i Uppsala. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där, plugga, jobba eller vad som hälst!




Lilla Madeira i hagen :) hon förgyller varje dag lite extra <3





Fika, när jag får tid över bakar jag! har bakat en Vit Kladdkaka med vitchoklad då.

    


Berta, en supermysig, fin och underbar häst som stod på ridskolan ett tag. 

   


En tur på Madeira, en av många!

RSS 2.0