dance with somebody

Då börjar helgen gå mot sitt slut och den har varit rolig, svår och händelserik!
I fredags var det födelsedagsfest - roligt men ont i fötterna!
Igår var det först växjö för att köpa balskor, jacka och bh. Så det blev ingen sovmorgon, mamma kom ner vid halv nio och väkte mig. men jag hittade i alla fall en hel del saker. Sedan var det bara hem och ladda inför nästa aktivitet som var speakeasy. Innan dess åkte jag till stallet för att mocka och fixa mat åt lilla Prick. Jag hatar mitt hår! det tog säkert 1½ timme att trippeltånga det! grrrr. blev i alla fall en förfest hos Lisa och Ville. Mådde fortfarande lite dåligt sen gårdagen så jag var inte på topp direkt..
Idag har jag i alla fall ridit ut på Pricken tillsammans med Emma och Calle. Sen blev det bara hem och sova och bara ta det lugnt.

imorgon är det dags för skola igen och sista veckan innan påsklovet! dags att ta tag i praktiken och kolla upp läget lite. sen ska det mesta vara klart innan vi ger oss ut eftersom när vi kommer tillbaka är det bara 3 veckor kvar i skolan... hjälp!

puss&kram /S

You'll ask for me

I många situationer kan jag sitta och föreställa mig eller hoppas på att det ska sluta på ett visst sätt. Jag kan se verkligheten med ett barns ögon och hoppas på att saker och ting är som på film. Men tyvärr inser man ganska fort att verkligheten är aldrig så fin. De lyckliga sagorna är inte den verklighet vi lever. Eller i alla fall jag...

Onsdag idag, min "lediga" dag eller eftermiddag/kväll. Har precis pratat med syster som kommer hem från Uppsala och hälsar på under påsk. Det ser vi fram emot.
Tiden bara rusar iväg och sekunder, minuter, dagar, veckor bara försvinner. Det är bara nästa vecka med sen är det påsklov och efter det väntar praktiken.
För övrigt så ska Bologna åka hem på söndag så igår var sista gången jag red henne, känns rätt trist. Men jag har ju annat att rida på så det är ganska lugnt.
I helgen är det först och främst födelsedagsfest på fredagen, sen på lördagen är först Växjö och sen det Speakeasy! Mitt i allt detta ska jag få in en stallvistelse fre,lör,sön för jag ska ta hand om Pricken.
imorgon beger vi oss av till Växjö för att besöka Dag-x så ingen skola imorgon och det är vi inte ledsna för.

nu funderar jag på att sätta mig på spinningcykeln en stund innan det är dags för Grey's.

puss&kram /S


sisters by their love

studiedag

sjukt skönt att vara ledig idag måste jag säga. baktanten inom mig kände för en tigerkaka till kvällens underhållning klockan 21.00. Ja precis, då är det Grey's! inget stall idag men däremot andra måsten, som läxor. De två läxor som är till imorgon är avklarade men sen har vi Rättskunskap som ska läsas igenom till fredag och ett Naturprov på måndag... Det är till att ge gärnet nu för det är inte långt kvar!

puss&kram /S

jag finns någonstans i mörkret


saker och ting är bara för mycket just nu! det är något som ligger och darrar i luften, ett svart moln som svävar över mig. imorgon är det i alla fall studiedag och det ska bli riktigt skönt och jag ska verkligen ta vara på dagen.
idag fick tillbaka svenskaprovet idag som vi gjorde förra veckan och jag ska allt ta och skryta lite! hade bästa resultatet i klassen så är nöjd med min prestation. det är skönt att se att alla de dära timmarna man suttit med boken i handen har gjort någon nytta.
nu väntar bara resultatet på provet i religion..

puss&kram /S

när sommaren kommer

när sommaren kommer jag lovar dig bättre dar.
då behöver vi inte längre blunda och stänga oss inne.
vi kan öppna våra ögon och se världen som finns framför oss.
vi kan göra vad vi vill.
vi kan börja leva det livet vi saknar.
det påklistrade leendet kan bli äkta igen.
snart börjar det!

helgen var bra! den bjöd på en massa ridande, myskväll gånger två, en i älmhult och en i ödemarken, min tävlingsdebut och ytterst lite sömn!
nu ska vi plåga oss igenom 3 skoldagar till denna veckan sen är det helg igen.

puss&kram /S

visa vid vindens ängar


då var det fredag igen, vilket innebär helg! idag började jag med körsång på morgonen. övning inför skolavslutningen. Sen gick jag och Mariella ner i fotostudion för att jag skulle ta en del bilder till slutuppgiften i Fotografisk Bild. Sedan åkte jag hem vid halv ett med mamma för att jag redan gjort uppgifterna som vi skulle jobba med på Rättskunskapen.
Nu sitter jag och kollar igenom dressyrprogrammen som jag ska rida på söndag. LC:1 och LC:2 och som tur är så är de inte särskillt svåra att lära sig. jag ska köra ner till stallet ikväll och rida igenom programmen för Anna och sen blir det mys med Emma och Emma. sen är det sleepover i Älmhult eftersom jag ändå ska ner och rida imorgon igen! sen ska det fixas lite med manar och utrustning och så. jag ska ta och prova dressyrsadel på lilla Macken idag med, hade ju vart kul om man kunde få ha det iaf.

Håll tummarna för mig på söndag så att jag inte gör bort mig allt för mycket!



två bilder från idag!

 




 




puss&kram/S

Miserable at best



puss&kram /S

you never were


En bra dag idag! typ sju stycken från klassen var i skolan och det var bara så otroligt skönt! tänk att ha det så varje dag, då hade det kanske inte vart lika jobbigt att sätta sig på bussen på morgonen.
Svenska provet är avklarat och det kändes kanon! det blev en fika på det ;)
imorgon väntar religionen så ska sätta mig med den snart.

puss&kram/ S

more than a love song

glad, ledsen, förvirrad, arg, besviken, nervös, fjärilar i magen, trött, uttråkad, orolig, rädd - inte konstigt att man är ett vandrande nervvrak

plugg, plugg, plugg! jag tycker att jag har suttit med svenska böckerna vid varje ledig minut och ändå känns det som om jag inte har pluggat tillräckligt. Det gör inte saken bättre att jag egentligen borde ha börjat läsa på religonen redan. Får bli min underhållning i sängen ikväll. Imorgon har jag i alla fall en ledig eftermiddag och kväll från stallet så då ska jag läsa igenom religionen rejält.
På söndag är det lokal dressyrtävling och jag ska göra min första riktiga tävling. usch, jag avstår hälst från att tänka på det. Fick även reda på idag att jag ska vara med i två klasser.. plugga dressyrprogram med kanske.
Imorgon blir nog en bra dag ändå, fast onsdagar bruka suga. Ungefär halva klassen kommer att vara iväg från skolan så det blir nog rätt skönt! Allt (nästan) som har med skolan förtillfället suger. Jag vill inte gå dit när jag stiger upp på morgonen för jag vet att varje dag kommer jag bli lika irriterad, arg, ledsen och besviken. Men men, snart får jag i alla fall komma därifrån i sex veckor.

puss&kram /s

why do all good things come to an end

verkligheten börjar sakta men säkert komma ifatt mig. det skrämmer mig och jag vet varken ut eller in.
keep going.

Igår tillbringade jag eftemiddagen i stallet. Jag mockade och grejade och sedan red jag Macken eftersom jag (dumt nog) ska tävla honom på den lokala dressyrtävlingen nästa helg. Efter det så kom Emma och så red jag Calle tillsammans med henne och Galanta. Väl klara i stallet körde vi och hämtade Sandra, beställde kina mat, tog en sväng på Willys och sedan hem till Emma. Senare körde vi ut till The middle of nowhere för att bada tunna och umgås med Anders, Dagge, Roland mfl. Även Mariella tittade förbi en stund.
Idag har jag bestämt mig för att läsa igenom allt inför svenska provet om författare som är på tisdag. Kanske även ska börja titta över religionen. Vad mer som händer idag återstår att se.

puss&kram/S




dom sista drömmarna

Om vi förlorar varandra i vimlet, så minns att jag står bakom dig.


Kan inte tiden bara stanna nu. Jag har allt roligt framför mig, student, bal osv. Vad ska man se fram emot efter studenten?
Jag är en person som har allting planerat, jag vill se framtiden framför mig. Inför hösten är kalendern helt blank och det gör mig nervös. vad är det egentligen som väntar efter den 4 Juni? tryggheten är borta.

puss&kram /S

everything is never as it seems


jag är riktigt trött på skolan, inte just själva skolan men jag trivs inte som det är just nu. 
det är i alla fall skönt att ha ett utav proven avklarade. jag tänkte börja på att plugga till nästa imorgon.
annars har det inte hänt så mycket idag. Jag körde till stallet efter skolan och red Bologna och det gick riktigt bra! börjar kännas jobbigt att hon ska åka hem igen nu när vi väl börjar komma riktigt bra överense. men men, jag är van, they always leave.
Får se vad som händer till helgen, funderar på en lugn helg. det blir i alla fall stallet på söndag för att vara funktionär och ta hand om Calle. Emmas och mina badplaner gick i kras eftersom lilla Bullen kommer på lördag!

Vi bygger upp en mur och klistrar på ett leende
Vi låtsas att allt är bra och blundar för det vi har framför oss
Muren vi bygger kommer någon gång att rasa samman
Verkligheten gör för ont att se </3

puss&kram/ S

everything will be okey

Just nu känns det som jag gör precis det jag vill i mitt liv. förutom att jag går i skolan.. men jag ungås med de personerna jag vill umgås med, eller nej det var inte riktigt rätt. vi provar att omformulera, jag umgås inte med de personerna jag inte vill umgås med för vi har ju. Alltid något som saknas, aldrig är det riktigt bra!

fick i alla fall sluta tidigt i skolan idag så jag åkte till stallet och var klar med allt och redo att köra hem vid fyra tiden. Brukar i vanliga fall vara hemma runt sju ungefär. Så ikväll hinner jag både baka bullar och plugga hade jag tänkt.

har haft fel angående hur många veckor det är till påsklovet, det är inte sex utan fem! inte alls mycket kvar nu.. Alltså om sju veckor åker jag till min APU-plats. Spännande & läskigt.

för övrigt är jag smått irriterad. vill någon förklara vad det roliga är att kommentera en massa skit på någons blogg?! omoget och jävligt onödigt!


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


puss&kram /S


RSS 2.0