All I need is you

Livet är inte rättvist och det är absolut inte lätt! Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg..
På ett ögonblick kan allt förändras. Man tar lätt sin familj och sina vänner för givet sen händer något och då finns dem kanske inte kvar. man påmind om hur lätt olyckor händer.
Jag vill inte vara ensam för då tänker jag på dig! det är alla fina minnen som du har lämnat efter dig men det är så jobbigt och orättvist. Det finns bara fina minnen med dig, för det är vad du är. jag vill vara omringad av de jag älskar hela tiden, för jag vill utnyttja den tid jag har tillsammans med dem.
Jag var och skrev i din bok förra veckan, jag skulle kunna skriva i den hela tiden för jag blir påmind om hur mycket det finns att skriva men som jag aldrig skrev.
Jag blir påmind om att våga chansa, våga ta steget och säga vad jag tycker, leva livet fullt ut (utan att ta onödiga risker ), jag ser även till att ta hand om mig själv, min familj och mina vänner. De ska veta att jag älskar dem!
Det är hemskt, alla saknar dig så! de flesta av oss har redan saknat dig länge nu, sen du åkte. Vi trodde bara inte att vi skulle behöva sakna dig resten av livet.
Du var en sån som jag tycker så mycket om, en sån som kommer fram och ger en kram och sen blir hela dagen så mycket bättre. Du såg att just den kramen behövdes. Jag ska krama dig i mina drömmar!
Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan och i våra minnen. Du var en så fantastisk kille!

/ S

RSS 2.0