time to pretend

allt är bara ett stort skämt.

/S

easy come, easy go

Hej!
Idag har jag varit ledig! Var på jobbet 1 ca en timme för att se vad jag skulle göra nästa vecka.
I morse hade jag utsläppet, efter det körde jag till jobbet. Sedan blev det en sväng till Willys för att att köpa lite saker till bakningen som ägde rum på eftermiddagen. Efter Willys red jag Maddis. Jag tränade mest sitsen, red utan stigbyglar. Tränade på övergångar och halter. Från trav till halt och galopp till trav. Hon kändes fin i galoppen idag då hon höll samma tempo hela tiden och det gick ganska lugnt. På fredag ska vi ta och hoppa lite tänkte jag och kanske få till en liten film!
Efter jag ridit var det dags att baka till Cafeterian och detta tog ca 5 timmar! Blev ca 10 sockerkakor, kladdkaksmuffins och chokladbollar.
Tror att jag håller på att bli lite sjuk! Vill inte! Finns inte tid till det!
Så snart blir det en dusch, lite städning och sen soffan.

/S


Should've known you was trouble from the first kiss

Lilla lady

Hej!

Igår var det alla <3 ans dag! lite trist att inte ha någon kärlek att dela den med. Men jag tog och bakade lite kladdkaka till mamma och pappa iaf. Och jag fick lite presenter av dem och det uppskattas ju alltid!
I helgen var jag och Maddis med på klubbhoppning, 60-70cm och hon skötte sig utmärkt! Jag får tänka tillbaka på KM som jag var med på vintern 2009 då vi vägrade ut oss på första hindret. Då blir jag påkommen vilken skillnad det är på henne nu.
Denna veckan är jag ledig nästan varje dag, riktigt skönt faktiskt. Förra veckan var tuff då jag började klockan sex i fyra dagar. Men idag har jag i alla fall jobbat några timmar.
Imorgon ska jag ta och baka lite till Cafeteriasektionen :)




Alla hjärtans dag fika :)




Vårkänsla på hästryggen!




Lillebror som jag hjälper till med :) riktigt fin och trevlig häst.


/S

Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

Hit med salladen!

Grrr. irriterad! hur glad blir man på en skala när man kommer hem och börjar diskutera vad jag ska ha i min sallad till lunch dagen efter och när man sedan öppnar kylskåpet så finns där ingenting! där var lite sallad men inga andra grönsaker. Mmmm vad gott! inte. går bli utan lunch imorgon då.
Det gick bra på jobbet idag, tiden flöt på ganska fort. Sen drygade jag kvar i stallet dock så kom ändå hem sent och ska börja vid 6 imorgon igen. ZZzzz. Ridningen gick i alla fall bra. Red utan stigbyglar, tränade övergångar och red lite travbommar. På lördag väntar klubbhoppning :)

/ S

Dressyrhelg

Ja denna helgen har mestadels spenderats i stallet då jag och Madeira har varit med på dressyrkurs för Jenny Jönsson från Dressyrsprånget! Det har varit roligt och lärorikt. Både att titta, lyssna, analysera och själv rida.
Jag vet ju sen innan att Madeira behöver lugna ner sig och slappna av mer och det tyckte jag hon gjorde. Vi tränade en del sidvärtsrörelser, galopparbete och övergångar. Hon tycker att lilla ponnyn börjar bli fin nu!
Jag känner själv att vi utvecklas tillsammans nu, jag kommer till ridning på ett annat sätt och hon är lugnare och mer avslappnad.
Nästa helg är det klubbhoppning på lördagen som gäller så då byter vi om från dressyrekipage till hopp :)

/ S


choklad

Vilken bra fredag! En stooor chokladkartong plockades precis fram efter en mycket god middag här hemma med mina föräldrar. Fick även sluta tidigare en beräknat från början, vilket var väldigt skönt. Så det blev en tur på Madeira tillsammans med Lisa.
Imorgon ska Maddis och jag vara med på dressyrkurs som håller på lör-sön och så ska jag övernatta hos Held. Som vanligt ;) ser fram emot de kommande två dagarna!
Sen så fick jag ett mycket uppskattat telefonsamtal, sommarjobb och extrajobb! Glad!!!

/ Sara

RSS 2.0