The big L.

För första gången på riktigt, riktigt länge kan jag verkligen svara ett ärligt: Ja! När någon frågar om det är bra med mig. Jag känner mig faktiskt lycklig och har inte större bekymmer, bortasett från att jag är arbetslös då, eller arbetsökande som man lite finare kan kalla det.
Som det ser ut nu i min vardag hänger jag i kommunhusets källare på förmiddagarna mån, tis & ons där jag träffar vår jobbcoach och har lite genomgångar och så. Sen har det vart sol och kärringbad ett par dagar. Var rätt skönt med lite sämre väder idag så man fick vila brännan lite. Imorgon är det på att igen!
Sen har jag ju Taquila, där jag är ca 3-4 dagar i veckan och rider. Tycker allt hon har gått ner i vikt! Går bra med henne annars tycker jag. Vi provade att hoppa ett litet skutt förra veckan.
På lördag är det "sommarfesten" i Eneryda City, det ska bli riktigt kanonkul. Sandra ska komma hit tidigt och vi ska sola, käka mina mexicano homemadeo hamburgero, spela kubb, bada vattenspridare, dricka gott och bara ha det sjukt bra innan vi ska gå vidare. Sedan kommer Heldan också!

det får vara allt för denna gången! hojta till om ni får nys om ett ledigt jobb :)

puss&kram /S


Paper Planes

Nu får vädergudarna ta och bestämma sig! vädret är väldigt varierande.
Efter att jag har vart på möte om ungdomsprojektet jag har gått med i och en promenad genom Älmhults stora utbud av diverse butiker begav jag mig ut till Taquila för att rida. När jag vaknade på morgonen var det klarblå himmel och när jag begav mig ut till hästen hade det kommit en del små moln men det var ändå ganska varmt och fint. När jag börjat borsta på hästen (stod ute) så öppnade himmeln sig och regnet öste ner en stund. Kollade jag upp mot himmeln så var det blå fin himmeln runt om det stora fula moln som tvunget skulle parkera över mig.... Grrr!
Igår var jag och Held på bio med Emil och Magnus, Kommisare späck. jag har ju sett betydligt bättre filmer, denna var liiiite väl överdriven och fjantig. Sedan blev det övernattning hos Held och där bjöds det på Pannacotta! Mums.
Denna veckan är det något varje dag känns det som. Ungdomsprojektet ska vara mån, tis, ons. sen ska jag rida mån, tis, tors och på fredag är det Midsommar. vart ska den firas!? Vet inte!

En bild på lilla hästen jag rider. Taquila, 16 år. En väldigt trevlig och rolig häst, så oerhört positiv till arbete! Mjuk och fin, dock lite tjock om magen då hon inte har gått sen i december och har en stooor fin hage tillsammans med sin mamma och en fjording.
så nu är det korta och lugna ridpass till en början, försöka få upp lite kondis och bli av med magen.




puss&kram /s

The last song

Blev bjuden på bio idag av Sandra, The last song. Vilken film säger jag bara. den träffade verkligen mitt i hjärtat, så mycket och fin kärlek vi fick åskåda idag. Man känner sig något sugen på ett förhållande igen efter att ha sett denna och vart singel i ca 2 och ett halvt år. Jag rekomenderar denna filmen starkt för dem som gillar att gråta lite och dem som gillar den här "drömkärleken" som man får uppleva på film. den kärlek som jag tror finns även på riktigt..






puss&kram /s


sleeping in my car

oh vilken underbar liten tupplur jag tog när jag kom hem från kören idag! det var riktigt skönt att nana lite i soffan inför kvällens ridpass. jag ska först rida med Sofie och prova Gurra, även kallas Gurkan från och med nu. sen ska jag rida dubbla lektioner på Zambo? gissar jag.
imorgon är det upp tidigt som gäller, rättare sagt klockan kvart över SEX. buhuuu! detta endast för att vi måste sjunga i kören på ettornas och tvåornas avslutninge imorgon, så dumt! men men, inte mycket att göra åt saken. Gilla läget!  sen är det student i klippan på kvällen, yey.

puss&kram /s

tonfisktoast

sitter i köket med datorn framför ett fönster och tittar ut på regnet som öser ner! det är riktigt tråkigt väder idag. Gick en vända i alla skåp när jag vaknade idag för att hitta något att äta till frukost men blev inte direkt inspirerad så fick bli att sätta igång med att leta lunch istället så fick bli tonfisktoast till me and my sister.
finns inte så mycket att göra idag. jag ska ner till Älmhult senare iaf. skulle vilja åka och titta på emmas dansuppvisning men då får jag typ 3 ½ timmes väntetid till nästa grej vilket är besök hos Held.
så jag får väl helt enkelt sitta inne och glo i ett par timmar.

på lördag ska jag bjuda hit några fina vänner på middag.
kräftor, ost&skinkpaj och vitlöksbröd
sen vitchokladmousse med limemarinerade jordgubbar till efterrätt. Mums!

puss&kram /s

det snurrar i min skalle

Jag gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen

Nu vet jag vad du kommer att säg
och det känns som första gången

Kom vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan

Ut springer du iväg med mig
ja hör du hur dom sjunger?

puss&kram /s

studenten 2010

jag kan inte riktigt förstå att det är över, allt gick så fort! men f*n vilken sjukt underbar dag jag hade igår och i onsdags. I onsdags hade vi bal och det var riktigt kul att få klä upp sig och se alla andra som var så fina.
Igår tog jag studenten och denna dag kommer jag aldrig att glömma. Under de sista veckorna i skolan har jag lärt känna eller pratat med personer som jag inte umgåtts med särskillt mycket under mina år på haganäs. att vi nu kanske inte ses igen svider rätt hårt. jag skulle gärna vilja berättat för folk igår hur mycket de betyder, hur mycket jag uppskattar dem men liksom mycket annat så blev det aldrig av.












en person sa till mig; du måste våga chansa om du vill vinna.
det är så sant! vi kan inte ändra på det förflutna, det som varit men vi kan ändra på hur vi vill leva i framtiden. vill man leva med ånger? ångra att man aldrig tog chansen när man hade den? det vill inte jag.

puss&kram /s

fixfix

Imorgon är det balen! jag har nästan glömt bort det, har så mycket att tänka på.
igår var jag ute i bökhult med en del treor för att dricka och umgås lite. ganska trevligt! dock många som bangade.
börjar bli lite sentimental, liksom, vi slutar skolan på fredag! jag vill inte, jag vill ha allt som det är nu, eller återuppleva allt igen sen. nu har man allt framför sig, förväntningarna bara stiger, hoppet också för den delen. Till och med vädret ser ut att bli bra både imorgon och på fredag.
Syster kom hem idag också! alltid lika kul att ha henne hemma. så nu har vi provat lite smink och fixar naglar och så. snart ska jag ta en dusch, göra lite hårinpackning och ladda inför imorgon! wohooo.

puss&kram /S

RSS 2.0