lyckan, kärleken och meningen med livet

Lyckan, kärleken och meningen med livet - Jag vill på bio! stänga ute höstrusket och glömma allt dumt, jobbigt och att livet och världen vi lever i är så orättvis.

Helgen skulle bli lugn, jag skulle vara hemma och bara ta det lugnt och umgås med min mor. Fredagen blev lugn med god mat och Oth. Lördagen började med en visit i Växjö tillsammans med mami. Det blev en kjol, ett linne, en kofta, 3 trosor, en kajal och en eyeliner. Sen blev det en fika på det också! en rätt bra start på dagen. Dock blev jag trött och grinig efter ett antal timmar. Resten av kvällen skulle spenderas i soffan hade jag tänkt men då ringde Johanna och ville ha med mig till Granada. Först var jag duktig och sa nej! för jag skulle ha en nykter och lugn helg. Men sen blev jag allt mer sugen och till slut bestämde jag mig för att Följa med! Jag hade roligt faktiskt. kanska skulle ta en nykter månad snart?!
Idag har jag mest tittat på Oth och slappat i soffan. Snart måste jag sätta mig i bilen och köra till Maddis. Men orkar inte riktigt idag! Kanske blir en tur i skogen för att skingra tankarna lite... känner mig totalt förvirrad för tillfället. Åh!


pussochkram /S

RSS 2.0