Köpenhamn!

känner mig något sleten efter att ha varit uppe i ca 28 timmar, trots att jag nu har sovit i ca 10 timmar efter att jag kom hem i förmiddags.
anledningen till detta är att vi var i Köpenhamn i natt och festade med studenterna. Först var det fixfix hos sandra, sen vidare till osby och ebba, efter det tog vi tåget till köpenhamn. Tågresan dit orsakade nästan tinnitus. trodde ett tag att vi skulle bli avslängda av tåget med. men icke! väl framme i köpenhamn trodde danskarna att vi hade seriösa problem tror jag, knäppa svenskar;)
sedan var det discooo hela natten lång fram till morgonen, kändes konstigt att det var ljust ute när man begav sig mot tåget. Alla danskar trodde att vi var från norge.
typ hälften av haganäseleverna blev utslängda, folk spydde överallt, folk blev bestulna på sina saker men det var great, har inte dansat så mycket i hela mitt liv.
funderar på vad man ska hitta på ikväll? kan ju inte sova bort den också.

puss&kram /S

dance

Vet inte varför jag är vaken? klockan närmar sig fyra på natten och jag är hemkommen från Granada.
Förra helgen blev det inget inlägg då det var full rulle med Speak och Wärkstan. den sist nämnda kvällen satt sina spår så resten utav maj ska vara nyktert! så idag var jag taxidriver.
Denna helgen är min kära syster hemma och innan granada var jag först i växjö och sen på 70årskalas.
APUn går toppen! det är med blandade känslor jag åker ner dit imorgon igen efter ett besök på väla. Denna veckan väntar 3 arbetsdagar och sedan hemfärd för att plugga och dona innan jag är tillbaka i skolan i 3 veckor innan det är dags för den stora dagen... hjälp!

puss&kram /s

RSS 2.0