breathe

Fredag! skönt med helg trots att jag vart ledig i stort sett hela veckan.
Idag var jag uppe tidigt för att åka med mamma till Älmhult och sedan köra till stallet. Släppte ut hästarna och red sedan Madeira. Skulle ridit dressyr men fick bli hoppning i stället, vilket kanske var tur. Det gick jättebra! vi tränade att hoppa med markbom då hon och jag har svårt för avstånd. Slutade iaf på 90 cm, hon är så mycket bättre i hoppningen nu. Vi har ju sagt att nästa klubbhoppning ska vi rida 80 cm så får väl träna inför det.
Sedan red jag Dollar och efter det tog jag en vända på apoteket. Väl hemma sen så slängde jag ihop lite lunch och kollade på Big Brother. Av någon anledning snörade jag på mig gympaskorna igen och sprang en runda, idag kan jag inte skylla på vårkänsla då det var grått och blåsigt ute.
Ikväll blir det i alla fall plankstek och chokladfondue till efterätt så jag kan äta med gott samvete!

/ S

nästan perfekt

En dag som denna då solen skiner och det är 10 + ute, då spelar man Lars Winnerbäck! Hoppas att våren är här för att stanna denna gången.
Kom precis hem efter en joggingtur i det fina vädret. Undrar nästan vad som flugit i mig, två joggingturer inom en vecka! Skönt är det iaf.
I eftermiddag ska det fikas! Trevligt. Blir nog en vända imon Lindex med för att se om brallorna jag vill ha finns i rätt storlek nu.
Tävlingen i helgen ska vi inte ens prata om, det förstör dagens humör.

/ S

Vårkänslor

Helt otippat och oplanerat snörade jag på mig gympaskorna och gav mig ut på en joggingrunda! måste vara de här vårkänslorna som får mig att göra något sånt, jag som hatar att springa. Fast idag var det riktigt skönt och jag orkade mer än jag någonsin gjort, konstigt nog. Jag orkade till och med mer än på min tid som fotbollsproffs ;)
Detta ska jag absolut göra om snart, säger jag iaf sen om det blir av är en annan sak.
Vid två ska jag och klippa mig, ibland får jag stor lust att klippa page men nej! Ikväll väntar först hoppträning med Madeira och sedan är det säsongspremiär av Grey's anathomy! Mor och dotter-kvällen kan börja igen.

/ S

please don't go


Way above the clouds in the sky singing

Funderar på du svårt det kan vara att få en klipptid samma vecka? jag skulle verkligen vilja klippa mig nu!
Får ringa runt och undersöka saken.
Imorgon är det min och Maddis första hoppträning, har inte hunnit bli nervös än. Jag är mer nervös inför den kommande helgen. Men det blir nog roligt, jag vet ju att jag tycker att det är sjukt roligt.
Vi håller tummarna!

/ S

Mouthful of Diamonds

Ett glas vin och ett avsnitt av One tree hill är stundens underhållning.
Idag har jag ramlat av ponnyn, det var ju också ganska underhållande. Jag brukar inte hoppa med markbom innan hinderna och om jag hoppar 5½:a så har jag första hindret nedlagt. Men idag var det markbom och en helt uppbyggd 5½:a och Madeira tyckte det var lite för mycket på en gång. För det första kom jag fel redan från början, helt snett och hon tvekade vid markbommen och hoppade sedan första hindret och hoppsan det var visst ett till! där stannade hon och jag åkte av. Känns som jag borde kunnat sitta kvar men var inte alls berädd. Efter det hoppade hon superbra på de hinderna. Hoppade 95cm som sista och det gjorde hon jättebra! Duktig är hon :)
Imorrn är det klubbhoppning som gäller och utöver den och hoppträningen på onsdag så är det hårdträning på dressyren som väntar. Nästa lördag ska vi starta lokal dressyr (hästklass). Mycket spännande!

/ S

RSS 2.0