empty heart


Igår blev det ett nyktert speakeasy med Emma & Emma, men roligt var det! Trots min nyktra utgång igår mår jag inte riktigt bra. har ont i magen och har inte kunnat äta sen imorse. så får se om det blir någon skola imorgon.

i fredags var jag, mella och hennes vän helen på The Studio i Malmö. Man kände sig ganska bortkommen när man kom dit och personalen var först ganska otrevliga. Blev inte jättenöjd med mina bilder. det var ganska lätt att välja ut 3 av 50. här är i alla fall de bilderna jag valde.


puss&kram / S









break my heart


jag låg i soffan och sov lite efter jag kom hem ifrån skolan och för en stund trodde jag att det var helg men neeeej! det är hela två dagar kvar. man kan nästan säga att det bara är en dag för att på fredag har jag bara musik på morgonen och sedan ska jag till The studio med Mella. Kommer dock inte ha råd att köpa en endaste bild för att det är svindyrt!
på lördag är det Speakeasy som gäller, är sjukt taggad! tror att det kommer bli en kanonkväll.

jag blir inte förvånad över killars beteende längre.
- hopplösa

puss&kram /S

beach 2010

Idag har jag beställt lite från H&M. det blev båda bikiniöverdelarna och den modellen på trosor som är på den högra bilden. Hade först tänkt ta den bruna färgen men blev sen den i korall :)
sen blev det en sån vit tröja också.



som på den gamla goda tiden

igår blev det vin, singstar och en massa prat med Jannica och Johanna. det var verkligen roligt att träffas alla tre igen. det var nog i alla fall tre år sen sist kanske? hoppas verkligen inte det dröjer ytteligare tre år till nästa gång.
det känns konstigt att de har lägenhet tillsammans med deras pojkvänner och är vuxna och så. det skiljer ändå bara två år på oss och jag känner mig som ett barn.

jag lyckades göra klart en del skolarbeten igår, har väl något litet kvar att läsa så det får väl bli dagens aktivitet. blir kanske en promenad senare.

puss&kram/S

I know we can make it

it´s never easy


idag åkte jag till skolan vid tio tiden för att jobba lite med ett skolarbete. sen hade vi lektion i 50 min och efter det slutade vi. så det var en helt okej skoldag!
Ikväll ska jag köra ner till stallet och rida en liten sväng tänkte jag och sedan blir det nog mys med sofie.
Imorgon blir det kanske att umgås med de gamla goa vännerna från den galna högstadietiden! lite dricka och mys, det gillar vi!

helgen blir kanske inte så hopplös som jag forst trodde :)

det gäller att ta våga, att ta det första steget från den dära tryggheten man har.

puss&kram/S


I adore you

trots att saker och ting ändras och man inser att det inte alltid är som man har trott. man inser ibland att man måste släppa taget och låta saker och ting lösa sig själva. just nu försöker jag göra det genom att blunda för promblemen. hur ont det än gör och hur jobbig varje dag är, så är det ett val jag gjort för någon jag bryr mig mycket om. Vad som än händer kommer det jag en gång skrev till den personen alltid betyda precis så mycket som den dag jag skrev det! always and forever..

Livet lekte
Lycka
Allting låg långt bort från den väntande verkligheten
Skratt
Jag älskar att skratta med dig
Tårar
Jag älskar att ha din trygga famn att gråta i
Framtiden
Det var en framtid tillsammans med dig
Drömmar
Allt vi skulle göra
Planer
Vi gjorde upp planer inför livet
Skolan
Sista året i skolan skulle bli det bästa
Tillsammans med dig
Jag kände att jag kunde klara allt
Med dig
Livet rasar ihop
Utan dig
De murar som nu byggs upp
Kommer alltid finnas där
Jag behöver dig
När allt känns meningslöst
Jag behöver din trygga famn
När gråten är framme
Jag behöver ditt skratt
Att skratta med dig
Jag behöver drömmarna
Framtiden vi byggde upp
Jag älskar dig

Det var sommar 09..
det var den bästa sommarn på väldigt länge och jag var lycklig!

I don´t belive you

and it hurts with every heartbeat

tillbaka i skolan igen, känns inte allt för roligt! skönt med bara en lektion imorgon som börjar vid ett.
efter vi slutat idag satt jag kvar i skolan ett tag och jobbade med projektarbetet innan jag gick bort till Maxi för att hämta bilen. Sedan blev det stallet där jag pluggade Rättskunskap tills det var dags för lektion på Madeira.
Imorgon är det fredag, vilket betyder helg! men jag har absolut inget planerat vilket suger ganska hårt. jag känner inte alls för att sitta hemma och glo hela helgen! men men, har väl inget större val..

vad gör man när ord står mot ord?

puss&kram /S

home sweet home

the difference between love and hell.

är hemma från Sälen nu och det har varit helt underbart att få åka skidor igen! var ju ett antal år sen sist. är i alla fall skönt att vara hemma. Jag tycker det är jobbigt att bo ihop med massa andra och aldrig få någon "egen tid" eller vad man nu ska kalla det. Ska också bli skönt att lägga mig i min egen säng inatt! Har i alla fall haft riktigt roligt vissa stunder, andra mindre roligt. men allt kan ju inte vara roligt. beror ju ifs på vem eller vilka man gör det med också..
jag sov nästan hela vägen hem iaf så det gick ganska fort. fanns inte så mycket annat att göra. Imorgon är det skola igen, är inte alls sugen!
i fredags kändes allt så bra, jag fick upp hoppet igen. Det är konstigt hur fort det hoppet kan släckas.

kanske inte konstigt att man är som man är när man gång på gång stöter på samma sak. alltid står det någon ensam kvar. ensam och värdelös. kan det höra ihop? jag tänker i alla fall inte bli något bihang, leva i skuggan av någon annan. men det var kul så länge det varade.
Det finns inget äkta. Det är bara till att inse att allt inte är som man tror att det är.
- I can´t live if living is without you

puss&kram /S

Lindvallen


nu sitter jag i stugan i Lindvallen! har det verkligen toppen, en del saker kunde ju vart bättre men så är det ju alltid. gjorde min första vurpa idag och lyckades paja skidan ;) great. men gick tydligen åka på den ändå. nu ska vi snart åka pulka, haha!
imorrn är det sista åket som gäller, ska åka hela dagen, kvällsåk med.


tomma ord.

du hade nog rätt- det är vi, det bara är så!
jag har i alla fall gett upp.

 

puss&kram/S


I will be right beside you

I´ll be there when you fall.

imorgon är det fredag, äntligen! fast veckan har gått riktigt fort. fram till onsdag är dagarna ganska sega och sen hinner man knappt blinka innan det blir helg. Imorgon börjar jag inte förrens klockan ett men ska dit tidigare för att jobba på projektarbetet med Mariella.
har skaffat praktikplats idag med hjälp av Annelie! tackar vi för.

jag har lyckats bli sjuk med! känns som jag borde stanna hemma imorrn och vila så jag är "pigg" till lördag. Fast lär nog inte bli allt för ansträngande imorgon ifs.

snart dags att hoppa in i duschen och sen ner i sängen
puss&kram/ S

I can´t breath without you

I can´t breath without you but I have to.

jag kanske har världens möjlighet att hålla på med precis det jag vill men jag kanske är för feg, jag kanske inte vågar ta chansen. möjligheten att prova på ett tag finns också där, se om det är detta jag vill. saken är den att jag måste flytta om det blir så. egentligen hade det varit perfekt, gå vidare, lämna allt här.

det ska inte behöva vara såhär. vem orkar hålla på såhär dag efter dag. ena dagen är det bra men så fort man släpper taget så är allt borta igen. det funkar inte i längden, ingen orkar hålla på så, då är det inte på riktigt. jag ger upp, du vann!

Det är bara ord! det betyder ingenting, det är så lätt att säga saker.

puss&kram/S

sing a good song

jag orkar inte lägga ner energi på det när jag inte får något tillbaka..

Äntligen är APU redovisningen avklarad! riktigt skönt, verkligen. Jag tycker det gick ganska bra faktiskt. i ettan vågade jag knappt säga en mening framför klassen. man utvecklas utan att själv tänka på det.
efter skolan körde jag till stallet och tog hand om Bologna och Darley. Blev en promenad med Darley, Emma, Sofie och vovvarna. Med Bologna blev det hoppning och hon skötte sig riktigt bra! sofie var snäll och hjälpte mig också.
dags att kryp ner i sängen, ska upp vid sex imorgon. ZZzzz!

puss&kram /S

mad world


då var skolan igång igen. en dag närmare studenten! egentligen vet jag att jag har det bra i skolan och att man kommer sakna det sen. just nu är jag bara väldigt trött på allt som har med skolan att göra. inte så konstigt när vi fick en oerhört ointressant uppgigt om skatter idag och imorgon ska vi har APU redovisning.
ska i alla fall till stallet imorgon, ser fram emot det. är knappt aldrig i stallet längre!

på lördag åker jag till Lindvallen med Natur & Friluftsliv. ska bli riktigt skönt att komma iväg och släppa allt annat ett tag.har inte åkt skidor på flera år så lär väl bryta ett ben eller två!

Puss&kram /S

söndag

jag har någon konstig ångest känsla. Jag klarar inte sitta hemma utan känner mig nästan desperat av att åka iväg, göra något eller umgås med någon! såhär kunde jag känna ganska ofta när jag hade pojkvän. När man tillbringat helgen ihop och det var dags för skolvecka igen var jag tvungen att sysselsätta mig med massor av saker för att inte tänka på honom eller hur mycket jag saknade honom. men frågan är vad det är jag saknar nu, eller vad jag försöker undvika att tänka på?

I fredags kom Emma H, Emma J och Sofie hit. Vi åt pizza och sjöng singstar! riktigt trevligt tyckte jag det var. Sedan blev det någon impuls grej och jag följde med Held hem till henne och sov där.
i går låg vi i sängen och kollade på alla sunes jul avsnitt. Håkan är så otroligt härlig! Eva kom också och sen åkte vi till stallet. Jag tog hand om Darley åt eva och red sen tillsammans med emmorna. Efter stallet handlade vi lite mat och åkte sen hem till emma igen. Vid elva tiden blev det Sorello en runda, trevligt att komma ut bland lite folk. även om det är Älmhult vi pratar om..
idag låg jag kvar hemma hos emma då hon åkte till Osby för att hämta en liten vovve! otroligt gullig liten hund faktiskt.
nu är jag i alla fall hemma och vet inte riktigt hur jag ska spendera min sista jullovsdag. sorgligt med sant. Blir nog i alla fall en promenad och lite plugg kanske.

är det meningen att det ska vara så, blir det så! - ödet

puss&kram / S

varning för ras

2010
 
Nytt år
Nya förväntningar
Nya äventyr
Nya möjligheter

2010- året med student, bal & början på en ny verklighet!

Nyår spenderades först och främst med Mariella. Vi åt planka med mamma och pappa och sedan kom David och Jesper en stund innan vi gick till Nyårsfesten! jag är nöjd med kvällen, det gäller bara att umgås med dem man vill och glömma de andra som är där.
Sedan har det blivit lite mys och umgänge med flickorna från stallet, Galopp i snön med Bologna, Eva och Darley, Granada och lite så.
Har också kollat på två säsonger av One tree hill så nu vill jag köpa två till!

Har insett hur många människor man träffar under åren, men inget varar för evigt.

puss&kram /S


RSS 2.0