try sleeping with a broken heart

idag var det riktigt vårväder ute, så underbart! Helgen har varit kanon, en bra avslutning på sportlovet. måste säga att jag inte är sugen på att ställa klockan på 06.00 till imorgon. I fredags var det mys hos Held med pizza, Wallander och Sunes sommar. igår blev det stallet, middag hos emmas mamma, power nap, förfest, schnups, födelsedagsfest och speakan. Idag blev det en liten biltur sen lite mat och så innan det var dags att sitta på möte i stallet.
imorgon är det skola igen och jag drar mig verkligen inför det. på tisdag har vi prov i Inköp och varuhantering och jag har bara pluggat lite. får trösta med att det är påsklov om 6 veckor.

puss&kram/S

don´t even bother

Don't you wanna know me?,
Be a friend of mine.
I'll share some wisdom with you.
Don't you ever get lonely,
From time to time
Don't let the system get you down

idag är det sista riktiga lovdagen och snön smälter utanför fönstret! lovet har i alla fall varit bra och som vanligt har jag inte gjort det jag egentligen skulle. som att plugga till provet i inköp och varuhantering men jag har iaf gjort vad jag skulle med projektarbetet.
i måndags red jag pricken och bologna. jag tog ut bologna en runda i snön och galopperade, riktigt mysigt. på kvällen sen sov jag hos emma. på tisdagen följde sofie med mig hem och vi var här hemma och tittade på film och gjorde egen pizza och chokladfondue. på onsdagen sen gjorde jag inte allt för mycket, blev en runda till stallet på kvällen sen. igår hade jag Pricken och sen red jag lektion på Macken. stel som en pinne var han iaf, ingen höjdare. Idag har jag kollat på Änglagård och håller på att packa ihop lite grejer inför helgen. Ikväll är det mys med Emma & Emma, någon mer kanske. ska iaf bli pizza tror jag! Imorgon är det fest som står på schemat. födelsedagsfest och kanske speakan? ja det blir nog bra :)

puss&kram/S


never good enough

aldrig duger det, alltid är det något som är fel. hur ska man vara för att passa in och duga?

Imorgon är det fredag och även starten på mitt sportlov klockan 14! kom hem från stallet för inte jättelängesen. har hunnit slänga i mig lite mat och tagit en dusch. Red först Pricken och sedan två lektioner med hoppning på Madeira och dagens motion är i alla fall avklarad.
På lördag väntar dunderfest för Annelie, Emma, U-B och Lisa, något jag verkligen ser fram emot! lite annat folk för omväxlingsskull.
Nu väntar min lilla sköna säng på mig! den ropar lite extra ikväll, jag är helt slut i kroppen.

Nu väntar sportlov, efter det är det 6 veckor i skolan och sedan påsklov. efter påsklovet är det 5 veckors praktik och efter de 5 veckorna är det 3 veckor i skolan innan STUDENTEN! bara så ni vet :)

puss&kram /S

växjö by night


Födelsedagspresenten blev bra. det var en aning rörig ibland dock. började med snabba cash på bio. jag får nog säga att boken var bättre! hatar när man har läst boken och bara sitter och väntar på att saker och ting ska hända och så kommer det aldrig. efter bion blev det i alla fall mat på Akropolis och sedan puben. efter buben blev det Oleo, har aldrig varit där så det var kul med lite nytt. träffade en del nya trevliga människor!
ett stort tack i alla fall till mina tjejer som fixade detta till mig :)

idag ska jag till stallet och galoppa i snön tänkte jag!

puss&kram /S

birthday surprise


håller på att fixa till mig nu för att vid tre ska jag vara i Älmhult. Jag ska få min födelsedagspresent idag av Mella och Emma! det är ju lite lagom att få fylla år igen fem månader efter den riktiga födelsedagen så blir det inte lika länge till nästa. vet inte riktigt vad som väntar ikväll men man har väl sina aningar men det blir att vänta och se. det blir säkert roligt vad det än är.
imorgon hade jag tänkt ge mig ut och galoppera i snön :)

puss&kram /S

dom som försvann


idag har jag varit hemma igen, ingen höjdare alls! men imorgon ska jag till skolan i alla fall. blir ganska lagom med tvådagars skolvecka. jag har faktiskt skrivit på projektarbetet, byggt snölykta, gjort snöängel och lite sånt :)
jag fick en sån enorm lust att bara gå ut och slänga mig i snön idag så jag gjorde faktiskt det! jag bara låg där, det var riktigt mysigt faktiskt. men vad jag hälst hade velat, är att sitta upp på en liten busig ponny eller en fet nordsvensk och bara galoppera över öppna fält i den djupa snön! underbart.
imorgon ska jag till stallet med, har inte vart där på en vecka nu.

puss&kram /S


ambitions


Nu har jag varit hemma från skolan i två dagar, oerhört tråkigt måste jag säga! problemet är att jag inte kan äta, det vänder sig i magen bara jag tänker på mat. men det är nog inte magsjuka.
ska försöka proppa i mig linfrön och grejer som mamma sagt till mig att äta. har mått illa sen i lördags så det borde väl gå över snart.

börjar få lite panik inför balen också, jag har nämligen ingen balpartner! tiden går så fort med så snart står jag väl där på balen ensam.

Något fint vinterväder har vi inte heller här nere i småland. Förtillfället är det typ snöstorm ute, kanske är lite att ta i men blåser och snöar gör det i alla fall!

blir ingen skola imorgon heller men sen tänker jag allt inte vara hemma längre!

puss&kram /S

RSS 2.0