Östersjö festivalen

Jag försökte skriva ett inlägg här om dagen men min data var inte riktigt på min sida så jag gav upp! Gör ett nytt försök idag.
Sitter här och försöker klura ut hur jag ska ta min ner till Karlshamn. Anton skulle kört ner mig och Sandra men den sistnämnda har brutit armen så det blev lite ändrade planer. Jag kan ju köra själv men då vågar jag inte köra hem på söndag när man festat två dagar i rad, känner inte för att bli av med körkortet! har några reservlösningar men folk är svåra att få tag på idag. tror i alla fall att helgen kommer bli kanon när jag väl kommit dit.
Nu har vi ledigt från projektet på af då vår coach har semester i två veckor. Hallelujah! :)

puss&kram /S

I was just thinking

Mamma och pappa åkte iväg idag igen, denna gången för att åka göta kanal. så jag är hemma själv denna veckan men åker ju till Karlshamn på fredag!
Var först på af grejen i morse, sedan har jag målat hos morfar i ett par timmar. Tycker faktiskt att det är riktigt roligt att måla.
Nu sitter jag i alla fall hemma en stund innan jag ska köra ut till hästen. Känner faktiskt inte rikigt för att rida idag, så får bli ett lugnt pass. Håller också på att steka lite kycklingfilé som jag tänkte använda till kycklingsallad som jag kan ha till lunch om dagarna. När jag kommer hem från hästen blir det väl en dusch och sedan mys i soffan innan jag förflyttar mig till sängen.

går runt och velar om dagarna, på vad ska jag göra framöver?!

jao, inte mycket mer att skriva idag!
puss&kram/s

Your love is my drug

Då var det söndag och jag sitter här och försöker få ihop en intresseanmälan till ett företag. Detta bland annat fick vi i uppgift på AF:s ungdomsprojekt och jag finner absolut ingen inspiration! Det känns som om man är tillbaka i skolan.. booooring.
För övrigt har helgen varit bra! lör-sön var jag hundvakt åt lilla chico och bodde i emmas lägenhet. Det blev lite vin, film och prat med Sandra på lördagskvällen. Idag tittade jag klart på säsong fem av OTH, jag vill bara ha mer! Men nu får vi ta och tagga inför nästa helg, Östersjö!

Förtillfället är jag ganska trött på saker och ting. Det gäller att ge och ta, är det så svårt? så är det väl i alla relationer, kärlek, vänskap, föräldrar, syskon m.m. jag blir i alla fall trött på att ge och inte få något tillbaka. När det känns som om det man säger passerar folk utan att beröra dem. sådana relationer vill jag inte vara en del av!

puss&kram/s


Everybody's changing

Jag tycker många blir dåliga på att upptadera sina bloggar under sommaren, inklusive jag själv. Men idag när jag sitter hemma och inte har allt för mycket saker på lager som ska göras så tänkte jag skriva en liten snutt.
I lördags var det sommarfesten, riktigt bra fest enligt mig själv! jag och sandra var först hos mig, solade, badade vattenspridare, drack, sjöng singstar, "grillade" hamburgare (hela grillen tog fyr), fixade oss och sedan gick vi vidare till en granne innan det var dags att bege sig till Eneborg.
Söndag till måndag sov jag hos emma held, vi solade, badade, åt pizza och tittade på film. alltid trevligt att övernatta hos henne. Jag var även på AF;s projekt en timme på måndagen.
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Var på individuellt möte i morse för att kolla igenom mitt cv, tog inte så lång tid. Sen har jag varit ganska lat, fixat lite småsaker och så bara. Bland annat har jag beställt säsong 4 & 5 av one tree hill, 179kr/boxen! de har sommarrea på CDON.COM så ta en kik där.
I helgen ska jag följa med Sofie till Anna-Karins gård utanför vislanda för att passa hennes hästar, vilket vi gjorde förra året med.

idag satte jag upp ett mål som ska vara uppnått senast den 31 Augiusti! ;) får se om jag fixar det.

puss&kram /S

RSS 2.0