Ons 29 september

Oj, vad tiden springer ifrån mig! 3 veckor sen som jag skrev sist. har tänkt nästan varje dag att NU ska jag skriva men som sagt, tiden springer ifrån mig.
Jag är ju på min praktik på Älmhult Linnébygdens ridklubb i stort sett varje dag och efter det bär det vidare till min lilla foderponny. Nu börjar jag och Maddis hitta tillbaka till varandra igen och vi kämpar på tillsammans. På kvällarna är jag helt slut! Brukar bli att jag iaf rider tre hästar om dagen. Två på ridskolan, Mirre och Berta som ska komma igång igen efter vila. Berta är så otroligt härlig, vilken personlighet!
Sen har det varit Granada, födelsedagmiddag med vännerna och speak. Känner för en lugn helg denna veckan! Bara äta god mat med familjen, sedan se en bra film och bara mysa. Man kan inte alltid ligga på topp.
Jobbsökandet går inget vidare! Någon som vet ett ledigt jobb?! hittar nästan inget som känns värt att söka.
Idag är egentligen min lediga dag men ska börja vid två i eftermiddag och vara med på lektionerna ikväll. Så istället ska jag vara ledig på fredag - långhelg!

Liten uppdatering iaf och snart ska jag ta tag i mitt liv och lägga över bilder på datan som jag ska ladda upp här sen!


pussochkram /S

If I could

Det är fel, fel, fel. Bara så fel! tänk på något annat och låtsas som ingenting!
If I ment to you, what you mean to me.

Igår började jag på min praktik i stallet, Bockatorp. Känns riktigt bra och ser fram emot att vara där om dagarna. Idag var jag dock ledig, får ju bara vara där 30 timmar i veckan så att jag har tid till att söka jobb. haha! inte för att jag har sökt något på evigheter, vart tog alla jobb vägen?!
Idag har jag i alla fall varit ute hos Taquila i blåsten! Hon har starr och idag var det väldigt läskigt ute tyckte hon. så jag var glad att paddocken inte var större än vad den är idag när hon blev rädd och satte iväg i full galopp över paddocken.
Imorgon ska jag sitta upp på en gammal bekant ponnyrygg! jag ska ha lilla Madeira på foder. jag ser verkligen fram emot detta. har nog inte riktigt vågat vara glad än, väntar bara på att något ska skita sig. Först imorgon när jag sitter upp på henne, då vet jag att det är sant!
I helgen väntas fest och lite tjuvstart på födelsedagsfirandet!

 


pussochkram /S

Lät du henne komma nämre

Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig.
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer, försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

det är allt konstigt hur livet vänder och vrider på sig ibland. Vänner kommer och går. Börjar ny skola när det var dags att börja sexan, träffade nya vänner. Började gymnasiet, nya vänner igen! konflikter, tårar, brustna löften, brustna hjärtan! man blir "vuxen" lär sig vilka personer som inte går att lita på, börjar sakta men säkert finna vänner som är mer lik sig själv.
nu är gymnasiet över och förhoppningsvis väntar ett jobb och senare utbildning. Nu far alla männiksor åt alla möjliga håll och kanter. en del "vänner" kanske man aldrig ser igen. nu tappar man kontakten, personer finner vänskap där man minst anat att de ska finna något. andra växer ifrån varandra.
jag träffar gamla vänner, väcker minnen! ska livet hålla på såhär länge till? ska mer vänskaper tyna bort eller kommer dessa finnas kvar..


pussochkram/S


gästbok

Jag har skaffat mig en liten gästbok till bloggen idag. Inget särskillt snoffsigt med en gästbok är det i alla fall! Så nu får ni allt skriva en rad lr två.
Har nyss tagit ett bad och ikväll bär det av till Johanna för lite vin och så med henne och Jannica.
tycker folk har blivit riktigt kassa på att blogga! inklusive jag själv. helt tomt, inte någon som uppdaterar. Skärpning! eller kanske folk har lika ointressanta liv som jag ;)

Föregående helg var allt annat än ointressant i alla fall. Vilken helg tjejer, det får vi göra om!

pussochkram/S


RSS 2.0