Långa nätter

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara, hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan.Säg, är det långa nätters fara, att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill.

vilket tråkigt väder det har varit hela dagen idag! det blåser, regnar och blåser ännu lite till. Så idag blev det minsann ingen morgonpromenad. får hitta på någon annan aktivitet istället. har varit ute en liten runda och lämnat Hannas cykel hos våra kusiner. den stunden i ovädret var tillräckligt!
Så jag har tillbringat dagen inne. Städat, bakat och fixat. Hittade ett lite annorlunda recept på kladdkaksmuffins av Leila. Med bland annat smält choklad, sirap och matolja. sen la jag i lite kokos i botten på formarna innan jag hällde i smeten. tänkte göra en liten samling av kakor, bullar och så att ta med till Heldan på fredag eftersom jag ska bo där i helgen.
Hanna har åkt hem till Uppsala igen nu, lite tråkigt. Jag har ju inte allt för mycket att göra om dagarna. Men om typ 2 veckor börjar jag på praktik om jag mot förmodan har fått ett jobb innan dess. sen om 3 veckor fyller jag år. Så lite spännande saker är det ju som sker framöver!

Pussochkram /s

singing in the rain

det som hänt i helgen är verkligen svårt att släppa. Tankarna går bara tillbaka till samma sak hela tiden. Ikväll vid nio ska folk samlas för att tända ljus och minnas!


Jag har varit ganska lat idag. Vaknade dock redan vid åtta av att grannen byter tak eller något. Sen blev det morgonpromenad, frukost och lite så. Annars har jag knappt gjort något, var över hos mormor och morfar en runda. Har planerat lite inför helgen då det är Älmhultsdagarna. Tror helgen kommer bli toppen! Ska bli inneboende hos Heldan under helgen med :)

resten av veckan vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Syster åker till Uppsala på onsdag igen. En liten träff med gamla klasskamrater snart kanske? fika? :)

Pussochkram /S

lights will guide you home

Utanför mitt fönster ser jag en klarblå himmel men idag ligger det ändå ett mörkt moln över oss. det är nog många som känner sig tomma idag. en vän till många av älmhults invånare har lämnat oss för att söka frid på en annan plats. jag kommer alltid minnas dig med ett leende på läpparna. tankarna går idag till familj och andra nära bekanta till dig. hoppas att vi alla får träffa dig igen en dag och att du möter oss med ditt vanliga leende på läpparna! vila i frid till dess.


/S


kom änglar

Inte ofta man skriver inlägg nuförtiden! kanske för att det inte händer allt för mycket heller. dagarna är ganska deprimerande, som idag! det regnar lite smått och jag går fortfarande runt i pyjamas och klockan är strax tre på dagen. Går runt kanske är att överdriva eftersom jag har legat i soffan i stort sett hela dagen.
I fredags var det kalle dagarna i växjö, ett spännande äventyr med Sandra ;) Igår gjorde jag ingenting, begravde mig under täcket i soffan och satte igång OC och tänkte över mina synder.
Denna veckan börjar ungdomsprojektet igen, kanske tur det så att man kommer ut om dagarna. det där jobbsökandet går inte så bra, ingen som nappar på mina ansökningar. La in mig på en Au pair sida idag så får väl se vart man hamnar i framtiden. Hade ju varit kul att göra något annorlunda.

denna låten spelades i fredags natt och den bara fick mig att tänka på en person, det är som mina tankar nedskrivna.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Men är det inte skönt att få drömma ibland? det svåra är att drömma vidare när man ser dem krossas!

puss&kram/s

RSS 2.0