Ett steg på vägen

Lycklig!

Det mesta går riktigt bra nu! Igår hoppade jag med Madeira och red lite galoppbommar. Vi tog oss över ett hinder som låg mellan 90-95 cm. Vilket är jättestort för oss, hon är så duktig!
Sen har jag också fått en plats till träningshelgen för Jenny i dressyr som är nästa helg. Ser verkligen fram emot detta!
Och idag har jag och Lillebror varit ute på en jättemysig runda i skogen. Solen sken så fint på oss!

Ja, inte mycket att klaga på just nu. Väntar lite nervöst på ett besked som ska komma i veckan som kommer.

/ S

the whole world stops and stares for a while


Vill ha!





happy face

Fy vad jag är trött! förstår inte varför, jag hade ju sovmorgon!
jaja, får väl nana snart då. Allt är bra just nu, lite krabb med bil bara men det är utav en bra anledning då jag ska jobba fler timmar i ca två veckor. Sen händer det lite annat skoj framöver, imorgon till exempel och kanske fredag/lördag och så har vi onsdag nästa vecka. Får fjärilar i magen av att tänka på nästa vecka.
Idag har jag kunnat rida ordentligt på Madeira, äntligen! det gick mycket bra stundtals men sen är det ju höger galopp då hon har fått för sig att då skenar vi! annars var hon riktigt fin i traven och i vänster galopp.
Imorgon hoppas jag på att få träffa en efterlängtad vän! sen ska det ridas imorgon med hade jag tänkt. Få passa på medans man kan.
Hoppa in i duschen nu kanske och sen däcka i soffan :)

pussochkram /S

utan dina andetag

Tänker på dig, vår fina vän!

don't even bother

Hej!

hittade en gammal bra låt på min gamla blogg . Laleh - Simon says.
Har också hittat ett fint namn när jag kollade igenom min kalender - Inez!

Denna veckan har jag jobbat, det är ett städjobb man får ta det som erbjuds! Så nu är det skönt med fredag. jag gick inom Willys efter att jag slutat och köpte sånt socker som man har när man gör pannacotta. så nu stårt det tre små skålar med pannacotta i kylskåpet till mig och mina föräldrar! gott :)
Imorgon skulle det varit barnkalas på ridklubben och jag skulle rida ett ordentligt pass och prova det som vi gick igenom på dressyrträningen i onsdags men man får inte vara i ridhusen då det finns risk att taken rasar in! Dumma snö.. Vår? Ja tack!
Funderar starkt på att ta en dusch så fort mor och far kommer hem (jag gillar inte att duscha när jag är själv). Sedan göra en hårinpackning och ansiktsmask. Fredagsmys! Imorgon ska vi äta gott och dricka lite för det är sista helgen då Jingbling är hemma. buhuuu!

ta hand om er / S


Åstratorps Madeira

Åstratorps Madeira


2011

Hej!
Åh vad jag är sugen på att åka iväg som Au Pair! Läser man på hemsidor, bloggar osv så verkar det AWSOME. Det kanske vore något till hösten. Frågan är vart man ska åka? USA, England eller något annat?
Just nu är jag så trött på vintern! snön vräker ner. det kommer ta en evighet innan den försvinner. Jag vill ha vår, barmark och långa sköna uteritter. Jag hatar att behöva klä på mig lager efter lager med kläder när jag ska till stallet.
Nu har syster och bror åkt hem till sitt också.. tråkigt! Att dem bor långt bort har fått mig att vilja se mig om efter andra platser. det finns så mycket mer!
På måndag ska jag börja jobba några timmar om dagen i fyra veckor. det tackar vi Sandra för! Jobbsökandet går för övrigt väldigt trögt, det finns inga jobb här för mig att söka! 
Nu har jag hand om Madeira igen, hennes ägare har varit hemma i ca två veckor och har då haft hand om henne. Hoppas på att få napp på någon träning snart! Vi var ju med på hopptävling för ett par veckor sen. Clearround, felfria. Hon skötte sig verkligen bra!

Nehe, nu ska jag fortsätta att kika igenom au pair sidor och lite sånt :)

pussochkram /S


RSS 2.0